blog, 2. oldal

sörsátrak

Árusító bódék: Egyedi eszköz a vállalkozók számára. Az árusító bódék ma már elengedhetetlen részét képezik sok eseménynek,

vásároknak és kiállításoknak. Gyakorlati rugalmasságuk bizonyítja, hogy elengedhetetlen eszköz a különböző iparágak vállalkozói számára. Az utcai gyorséttermektől kezdve az ajándéktárgyak,

ékszerek, ruházat vagy könyvek értékesítéséig - az árusító bódé ideális környezetet biztosít mindenki számára, aki termékeit széles közönség előtt kívánja bemutatni és értékesíteni.

Anyag és előnyei

Az árusító bódék minőségét és hosszú élettartamát befolyásoló kulcsfontosságú tényezők egyike az, hogy milyen anyagból készülnek.

Bódéink nagyon sűrű poliészter szálból (60%) és PVC bevonatból (40%) készülnek, a ponyva súlya 330g/m2. Ez az anyag sokkal erősebb, mint sok nehezebb ponyva,

amelyek 25% szövetből és 75% PVC bevonatból készülnek. Fontos tényező, hogy anyagunk hosszabb élettartammal rendelkezik a PVC bevonathoz képest, így biztosítva, hogy az árusító bódéja hosszabb ideig bírja a nehéz körülményeket.

Az ilyen minőségi anyagokból készült árusító bódé kiváló védelmet nyújt a napfény, az eső és a szél ellen, ezért megbízható partner a vállalkozásában, függetlenül az időjárástól.

 

pavilon oldalfal
pavilon sátor árak

Robusztusság és könnyedség

Az egyik fő előnye az állítható sátraknak azok robosztus, mégis könnyű szerkezete. 20 és 47 kg közötti súlyukkal ezek a sátrak kellően ellenállóak,

hogy ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, ugyanakkor elég könnyűek ahhoz, hogy egy ember könnyedén szállíthassa és telepíthesse azokat.

Ez a robosztusság és könnyedség kombináció ideális megoldást jelent különféle eseményekhez, ideiglenes kiállítási standoktól rendszeres kültéri eseményekig.

Az állítható sátrak sokoldalúsága és gyakorlati használhatósága miatt gyakran keresett termékek.

 

 

 

 

sörsátor

A jelenlegi időkben, amikor a kültéri események népszerűbbek, mint valaha, a kinyitható sátrak optimális megoldást nyújtanak azoknak,

akik megbízható, rugalmas és könnyen hordozható fedett helyet keresnek.

Családi összejöveteleket, piaci eseményeket, sporteseményeket vagy esküvőket rendezel?

Kinyitható sátor biztosítja a szükséges védelmet a naptól vagy az esőtől, és egyben esztétikus környezetet teremt vendégei számára.

Használati sokoldalúság és méretek

A kinyitható sátrak változatos igényekre és eseményekre vannak tervezve.

Az 2x2 métertől egészen a bőséges 3x6 méteres méretig számos lehetőséget kínálnak kisebb csoportoknak és nagyobb embertömegeknek.

Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy pontosan az esemény méretéhez és jellegéhez megfelelő sátrat válasszon.

piacos sátor
vásározó sátor

Robosztusság és könnyedség

A kinyitható sátrak egyik fő előnye a robosztus, de könnyű szerkezetük.

20 és 47 kilogramm közötti súlyukkal ezek a sátrak elég erősek ahhoz, hogy ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, ugyanakkor elég könnyűek ahhoz, hogy egy ember könnyedén szállíthassa és telepíthesse azokat.

Ez a robosztusság és könnyedség kombináció optimális megoldást jelent különféle eseményekhez, ideiglenes kiállítási standoktól rendszeres kültéri eseményekig.

A kinyitható sátrak sokoldalúsága és gyakorlati használhatósága miatt gyakran keresett termékek.

A szerkezet és anyagok hosszú távú használatra és kopásállóságra vannak tervezve. Ráadásul a kinyitható sátrak különféle színekben és stílusokban érhetők el,

amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy olyan terméket válasszanak, amely leginkább megfelel az esztétikai preferenciáiknak és az esemény igényeinek.

 

 

 

Kerti sátrak

3x3 Körgazdasági pavilonok: Kitartás és elegancia kombinációja

A jelenlegi időkben, amikor sokan próbálják kertjüket és kültéri területeiket nyugalmas pihenőhelyekké és szórakozási központokká alakítani, a sátrak sok háztartásban elengedhetetlen részévé válnak.

3x3 Körgazdasági pavilonok az ideális egyensúlyt jelentik a tér és a kényelem között, tökéletes helyet biztosítva a családdal és barátokkal való pihenésre vagy szórakozásra.

Ez a sátor kivételes a konstrukciójával és az anyagával, amelyek nemcsak esztétikailag kellemesek,

de rendkívül ellenállóak különböző időjárási körülmények között is. Készült egy nagyon sűrű poliészter szál szövetből (60%) és PVC bevonattal (40%), a ponyva súlya 330g/m2, ami kiemelkedő ellenállást és tartósságot biztosít ennek a sátrnak.

 

 

sátrak pavilonok
piaci sátor 2x2

 

A sátor szerkezete epoxi-poliészter porfestéssel van kezelve, amely magas védelmet nyújt a korrózió ellen, és egyúttal elegáns megjelenést ad az egész konstrukciónak.

A sátor tetőjének szabályozása 4 magassági szintet kínál - 175, 185, 195 és 205 cm -, ami könnyű alkalmazkodást tesz lehetővé a sátor felhasználóinak igényeihez és bármilyen esemény jellegéhez.

Ami a praktikusságot illeti, a sátor egyszerű kezelésre van tervezve. A sátor összecsukott mérete 155x25x25 cm, és tömege 28 kg,

ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Ezek a tulajdonságok különösen hasznosak azok számára, akik a kültéri területeikhez megfelelő megoldás kiválasztásakor a rugalmasságot és a mobilitást keresik.

 

 

kerti sátor

Bármilyen esemény vagy ünnepség szervezésekor fontos megfelelő hangulatot teremteni, és az ünnepség helyszíne az egyik kulcsfontosságú tényező.

Jelenleg számos innovatív megoldás létezik a piacon, és az egyik legjobb a Party sátrak.

Bármely esemény feldobásához az event sátrak az egyik legújabb trend, amelyek gyorsan népszerűvé válnak mint minden ünnepség nélkülözhetetlen kiegészítője.

Ezek az új event sátrak nemcsak vonzó dizájnnal rendelkeznek, hanem praktikusságukkal és könnyű kezelhetőségükkel is kiemelkednek.

Kiváló rugalmasságuknak köszönhetően gyorsan és könnyen telepíthetők szinte bárhol, nagy erőfeszítés vagy sok ember nélkül.

összecsukható sátor 3x6
összecsukható sátor 3x3

Különösen figyelemre méltóak az event sátrak méretei. Kompakt csomagolásban vannak, méretekkel 155x25x25 cm-től 155x45x25 cm-ig és súlyokkal 20 kg-tól 47 kg-ig. Ez azt jelenti, hogy könnyen hordozhatók és könnyű őket bármilyen esemény helyszínére szállítani.

De még ennél is fantasztikusabb az, hogy ezeknek a sátraknak az összeszerelési és szétszerelési ideje egy személy által is megoldható.

Csak 40 másodperc alatt felállítható a sátor, ami hihetetlenül hatékony és időt takarít meg az esemény szervezőinek.

Bár úgy tűnhet, hogy ez a gyors felállítás a minőség rovására mehetne, épp ellenkezőleg, ezek a sátrak minőségi anyagokból készülnek és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak.

A sátor mérete 195x195 cm (3,8 m²) elegendő helyet biztosít nagyobb csoportoknak, így kényelmes és kényelmes rendezvényeket lehet szervezni korlátozás nélkül.

Univerzális tervezésük lehetővé teszi a belső tér könnyű alkalmazkodását az esemény igényeihez.

Az event sátrak forradalmi hozzájárulást jelentenek az események és ünnepségek szervezéséhez.

A könnyű kezelhetőség, a kompakt méretek és a gyors felállítás nélkülözhetetlenné teszi őket bármilyen eseményen.

Segítségükkel a szervezők kellemes és vonzó környezetet teremthetnek, ahol vendégeik emlékezetes pill

Fel
összesen 14 termék
Vissza a boltba