blog

rendezvény sátor

Kültéri ünnepi pavilonok: Kulcsfontosságú elemek változatos társadalmi eseményekhez, beleértve az ünnepeket, koncerteket, kulturális eseményeket és vásárokat.

Menedéket nyújtanak és hozzájárulnak a vendégek és résztvevők kényelméhez számos helyzeten.

Strapabíró anyagokból készülnek, beleértve a 60% -os sűrűségű poliésztert és a 40% -os PVC felületet, a 330g/m2 tömeggel, biztosítva hosszú távú használatukat és ellenállóságukat.

Minden kültéri esemény alapvető kiegészítője a pavilon, amely biztosítja a kellemes helyet a pihenéshez és szórakozáshoz különféle ünnepek és fesztiválok alatt.

Vásárokon standokként vagy kiállítási helyként szolgálnak különféle termékek és szolgáltatások számára, segítségükkel könnyen alkalmazkodhatnak az események és a látogatók igényeihez és jellegéhez.

 

 

 

rendezvénysátor árak
összecsukható pavilon sátor 6x3

 

Ezeknek a pavilonoknak a jelentős előnye az könnyű hordozhatóságuk és a változatos méretek elérhetősége. Súlyuk 20 és 47 kg között mozog, ami megkönnyíti a kezelésüket és elhelyezésüket a helyszínen.

3,8 m²-től 16,5 m²-ig terjedő területük elegendő helyet kínál kisebb családi találkozókhoz vagy nagyobb társadalmi eseményekhez.

Ezeknek a szerkezeteknek a kiváló előnye az egyszerű és gyors összeszerelési folyamatuk, amely lehetővé teszi az építésüket vagy szétszerelésüket néhány pillanat alatt, ami különösen előnyös nagy események tervezésekor.

A gyors beállítás rugalmasságot biztosít az azonnali alkalmazkodáshoz bármilyen körülményekhez vagy váratlan helyzetekhez.

 

Az egyszerű összeszerelés ugyanolyan fontos a sikeres események szervezésekor. A könnyű tervezésnek és anyagoknak köszönhetően a pavilonokat gyorsan fel lehet állítani, ezáltal időt és erőforrásokat takarítva meg, amelyeket más események szervezésére és fejlesztésére lehet fordítani.

Azoknak az esemény szervezőinek, akik hatékony és gyors megoldást keresnek eseményeikhez, a pavilonok ideális lehetőséget kínálnak. Nemcsak gyors és hatékony szervezést tesznek lehetővé, hanem esztétikailag vonzó környezetet is biztosítanak, amely hozzájárul az résztvevők általános élményéhez.

A rendelkezésre álló különböző méretek és stílusok

Esküvői rendezvénysátor

 

Esküvői pavilonok: Kulcsfontosságú elem a különleges napjához

Egy pavilon hozzáadása az esküvői ünnepséghez jelentősen gazdagíthatja az általános hangulatot, és egyedi élményt nyújthat.

Jellemzőik és rugalmas felhasználásuknak köszönhetően a pavilonok okos választások azok számára, akik páratlan esküvői helyszínt keresnek.

Védelem és Biztonság

Az esküvői pavilonok fő előnye az, hogy ellenállnak az esőnek és a kedvezőtlen időjárási körülményeknek a sűrű poliészter (60%) és PVC felület (40%) anyagának köszönhetően, 330 g/m2-es tömeggel, biztosítva ezzel, hogy az esküvő biztonságos és száraz legyen.

Hordozható pavilon
összecsukható pavilon 3x4 5

Tér minden elképzeléshez

Az esküvői pavilonok elérhetők számos méretben, lehetővé téve az ideális méret kiválasztását az igényeknek megfelelően.

3x6 métertől 5x8 méterig terjedő kompaktabb méretekkel széles választékot kínálnak az Ön térigényének megfelelően.

Rugalmas Felhasználás

Az esküvői pavilonok nemcsak esküvőkre, hanem különféle más eseményekre is használhatók, beleértve a koncerteket, fesztiválokat vagy vállalati találkozókat is, biztonságos és kényelmes környezetet biztosítva a vendégeknek.

 

Esküvői pavilon nemcsak gyakorlati értéket ad az ünnepséghez, hanem esztétikai dimenziót is. A kifinomult megjelenésük és elsőosztályú anyagaik tágas és romantikus környezetet teremtenek, amely kiemeli a nap szépségét.

Az esküvői pavilonba való befektetés megéri a megbízhatóságát, rugalmasságát és esztétikai vonzerejét, amely garantálja az emlékezetes élményt. Gazdagítsa kivételes napját az eleganciával és kényelemmel, amit a pavilonok kínálnak.

Rendezvénysátrak

Esküvői sátrak: Kulcsfontosságú elemei az egyik legfontosabb pillanatok ünnepének A pár életében.

Az esküvők szervezésekor elengedhetetlenek, mivel stílusos és funkcionális védelmet nyújtanak különféle váratlan körülmények ellen,

amelyek előfordulhatnak az ünnepi pillanatok alatt.

Ezen konstrukciók fő előnye a résztvevők és a friss házasok hatékony védelme az időjárás viszontagságai ellen.

A szilárd és ellenálló anyagokon nyugvó szerkezet lehetővé teszi ennek a típusú sátrnak, hogy ellenálljon az esőnek,

szélnek, sőt akár a közvetlen napsütésnek is, biztosítva ezzel a vendégek kényelmes tartózkodását.

 

sátor 6x3
rendezvénysátor ár

Ünnepi pavilonok kiemelkedő szerepet játszanak a pár életének ünnepélyes eseményeiben. Jelenlétük az esküvői ünnepségeken felbecsülhetetlen,

biztosítva a biztonságos és elegáns helyszínt azokhoz a váratlan pillanatokhoz, amelyek előfordulhatnak.

Ezen konstrukciók jelentős tulajdonsága a résztvevők és a friss házasok védelmének képessége a kedvezőtlen időjárási körülmények ellen. Robosztus szerkezetük és magas minőségű anyagaik lehetővé teszik az esőnek való ellenállást,

a szélnek, valamint az erős napsugárzásnak, ezáltal biztosítva a kényelmet mindenki számára.

Az esküvői pavilonok védelmi szempontból nyújtanak további előnyöket.

Képességük a vendégek számára nyújtott tér kibővítésére lehetővé teszi a kényelmes elhelyezkedést az ünneplés, a tánc vagy a pihenés során.

Rendezvénysátor

Kerti parti sátrak: Kulcsfontosságú Elemei a Fesztiváloknak és Kültéri Találkozóknak A kültéri magánrendezvényekhez készült sátrak alapvető elemei a kényelem biztosításának,

fesztiváloknak, kulturális találkozóknak és vásároknak. Rugalmasságuk és sokoldalúságuk tökéletes megoldást kínál az eső vagy nap elleni védelemre, miközben kellemes környezetet teremtenek a látogatók és résztvevők számára különböző körülmények között.

Készült sűrű poliészter anyagból (60%) és PVC felületkezeléssel (40%) 330g/m2 anyagsúly mellett, ezek a sátrak a tartósság és ellenállóság jelképei.

Kicserélhető Rész a Bármely Találkozóhoz

Fesztiválokon és kulturális találkozókon a Kerti parti sátrak menedéket és pihenőhelyet nyújtanak a látogatóknak.

A vásárokon hasznosak lehetnek standként vagy kiállítóhelyként különféle termékek és szolgáltatások számára.

Alkalmazásuk széles körű és az esemény igényeinek és a vendégek elvárásainak megfelelően alakítható.

Kerti parti sátrak
Kerti parti sátrak

A sátrak nagy előnye a mobilitásuk és a méretváltozatosságuk.

20 kg-tól 47 kg-ig terjedő tömeggel könnyen szállíthatóak és hatékonyan szállíthatóak az esemény helyszínére.

3,8 m²-től 16,5 m²-ig terjedő területtel elegendő helyet biztosítanak kisebb találkozókhoz vagy nagyszabású ünnepekhez.

 

 

 

 
Összecsukható pavilon 3x3

Kihajtható pavilonok: Verhetetlen Védelem Bármilyen Körülmények Között A kihajtható pavilon ideális megoldás mindenki számára, aki megbízható védelmet keres az időjárás viszontagságaival szemben,

függetlenül az külső körülményektől.

Robosztussága és képessége az extrém időjárási viszonyok elleni ellenállásra megfizethetetlen kiegészítővé teszi a kényelem és védelem biztosítása szempontjából minden környezetben.

Biztonságot nyújt a Természetes Elemekkel szemben

A forró napsugárzástól az erős viharokig a kihajtható pavilonok szilárd védelmet nyújtanak.

Kiváló külső hatásokkal szembeni ellenálló képességüknek köszönhetően szárazon és biztonságban maradhat, bármi is legyen az, amit a természet felvonultat,

maximális védelmet és kényelmet nyújtva Önnek és értékeinek.

 

parti sátor
partisátor

A sűrű poliészter anyagból (60%) és PVC bevonatból (40%) készült pavilon ernyő súlya 330g/m2 példája az erősségnek és a károsodásnak és külső tényezőknek való ellenállásnak.

Ez a speciális anyagkeverék kiváló tartósságot biztosít, és ellenáll azoknak a körülményeknek, ahol más, alacsonyabb poliészter és PVC felülettel rendelkező, nehezebb ernyők meghiúsulnak,

meghosszabbítva ezzel élettartamát, és megbízható védelmet nyújtva minden helyzetben.

Méretek Az Összes Igényre

A kihajtható pavilon méretének kiválasztásával 155x25x25 cm-től 20 kg-os tömeggel 155x45x25 cm méretűre és 47 kg tömeggel terjedő méretekig választhat, így választhatja ki az igényeinek és szükségleteinek legjobban megfelelő pavilont.

Legyen szó kisebb találkozókról vagy nagyobb eseményekről, ez a pavilon biztonságot és kényelmet nyújt minden helyzetben.

 

 

Az esőálló felület biztosítja a megbízható menedéket még az esőzések közben is. A strapabíró poliészter anyag és a PVC felületből készült,

biztosítja a szárazságot és kényelmet az eső és más kellemetlen időjárási jelenségek ellen. Ez a tartós szerkezet tökéletes kiegészítése a kihajtható pavilonnak, biztosítva a biztonságos menedéket minden helyzetben.

Bízhat a kihajtható pavilonban,

pavilon 3x3

Mobil értékesítési stand, gyakran nevezett mobil értékesítési standok, elengedhetetlen részei a modern kereskedelmi és üzleti világnak.

Pártoló jellegük és rugalmasságuk ideálissá teszi őket különféle üzleti tevékenységek és események számára.

Segítségükkel az üzletemberek könnyen áthelyezhetik kereskedelmi tevékenységeiket különböző helyszínekre, és új eladási lehetőségeket kereshetnek.

Ezen értékesítési standok tetője és falai magas minőségű anyagokból készülnek,

amelyek biztosítják a 100% -os vízállóságukat. Nagyon ellenálló poliészter Oxford szövetet PVC bevonattal használnak,

amelyek garantálják ellenállásukat az időjárás viszontagságaival szemben.

Ezek az anyagok hozzájárulnak azok hosszú élettartamához és kiváló minőségükhöz,

amelyek megbízható és tartós megoldást biztosítanak az üzleti tevékenységeikhez.

 

Piknik sátor
árusító pavilon

Az értékesítési standok különböző méretben kaphatók, 2x2 métertől 4x8 méterig terjedő méretekkel.

A méretválaszték lehetővé teszi az üzletemberek számára, hogy alkalmazkodjanak különböző üzleti igényekhez és szükségletekhez.

Az Értékesítési standok méretét az eladni kívánt áruk vagy szolgáltatások mennyisége és az eladási tevékenységük helyszínén rendelkezésre álló tér alapján kell kiválasztaniuk.

Az értékesítési standok mobilitása nagy előnyük. Könnyen hordozhatóak és igény szerint elhelyezhetők különböző helyszíneken.

Ez lehetővé teszi az üzletemberek számára, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljanak a változó piaci feltételekre, és új értékesítési helyeket keressenek.

Ezenkívül a mobil értékesítési stand lehetővé teszi az üzletemberek számára, hogy hatékonyan kihasználják a szezonális lehetőségeket, vagy részt vegyenek különböző eseményeken és rendezvényeken.

 

 

 

A mobilitásuk, megbízhatóságuk és méretválasztékuk miatt a mobil értékesítési standok elengedhetetlenek az üzleti világban.

Rugalmasak és hatékonyak az értékesítési tevékenységek során, lehetővé teszik az üzletemb

Összecsukható sörsátor

Kihajtható pavilonok: Ideális Társ Az Ön Szabadtéri Tevékenységeihez A kihajtható pavilon praktikus és sokoldalú kiegészítő mindenki számára,

aki egyszerű és megbízható megoldást keres fedett térre a szabadtéri tevékenységekhez. Előnyei,

rekreációs használata és hordozhatósága miatt elengedhetetlen része minden kirándulásnak, pikniknek vagy kerti ünnepségnek.

A Kihajtható Pavilon Előnyei

  1. Egyszerű Szerelés és Szétszerelés: Az egyik legnagyobb előnye a kihajtható pavilonoknak egyszerű szerelés és szétszerelés.

  2. Nincs szükség speciális eszközökre vagy műszaki ismeretekre, hogy gyorsan és könnyen felállíthassa vagy összecsukhassa a pavilont,

  3. ami ideális megoldást jelent mindenki számára, aki fedett teret keres utazáshoz vagy szabadtéri tevékenységekhez.

  4. Védelem az Időjárási Viszontagságoktól: A kihajtható pavilon megbízható védelmet nyújt a naptól, az esőtől és a széltől.

  5. Stabil szerkezete és minőségi anyaga biztosítja, hogy kényelmesen és biztonságosan érezze magát még kedvezőtlen időjárási körülmények között is.

 

összecsukható kerti pavilon 3x6
sörsátor árak

Rekreációs Használat

A kihajtható pavilonok ideálisak különféle szabadtéri tevékenységekhez és rekreációs használatra.

Piknikeken és családi kirándulásokon kényelmes fedett teret biztosít ebédre vagy pihenésre,

míg kempingezéskor eső elleni védelemként vagy helyként szolgálhat a barátokkal és családdal való találkozásra.

Hordozhatóság és Súly

20 kg-tól 47 kg-ig terjedő súlytartományban a kihajtható pavilon könnyen hordozható és alkalmas mindenki számára, aki kényelmes fedett teret szeretne utazáshoz vagy szabadtéri tevékenységekhez.

Összecsukható szerkezete és kompakt méretei lehetővé teszik egyszerű szállítását és tárolását,

ami ideális azoknak, akik korlátozott tárolóhellyel rendelkeznek.

 

 

 

 
sőrsátor akció

Hajtogatható pavilonok: Hasznos és Sokoldalú Partner az Ön Eseményeihez

A hajtogatható pavilonok elengedhetetlen részévé váltak különböző eseményeknek és aktivitásoknak,

köszönhetően hordozhatóságuknak és sokoldalú felhasználásuknak. Könnyű szerkezetük és tárolási lehetőségük ideálissá teszi mindenki számára,

aki fedett helyre van szüksége a szabadtéri eseményekhez.

Hordozhatóság és Tárolás

Hajtogatható pavilonok kialakításuknál nagy hangsúlyt fektetnek a könnyű hordozhatóságra és tárolhatóságra.

Összehajtható szerkezetük lehetővé teszi egyszerű összehajtásukat és szállításukat, ami ideálissá teszi az utazást vagy különböző helyszínekre történő események szervezését.

Emellett a kis helyigényű tárolási lehetőség azt jelenti, hogy könnyen tárolható és bárhová magával vihető.

 

kerti pavilon 3x3
kerti sátrak

 

 

 

Anyag és Szerkezet

A hajtogatható pavilonok nagy sűrűségű poliészter szövetből (60%) és PVC bevonatból (40%) készülnek, a ponyva súlya 330g/m2.

Ez a anyag ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és megbízható védelmet nyújt a naptól, széltől és esőtől. A mi ponyváink erősebbek, mint sok nehezebb ponyva,

amelynek a szövet 25%, a PVC bevonat pedig 75%, ez biztosítja hosszabb élettartamát és ellenálló képességét a kopás ellen.

 

 

 

 
Sörsátor eladó

Vágott tetősátrak

  1. Gyors és egyszerű összeszerelés: Az acél tetők egyik fő előnye a problémamentes telepítés és leszerelés,

  2. amelyet egy személy is elvégezhet speciális eszközök nélkül. Ez a tény lehetővé teszi a rugalmas felhasználást különböző eseményeken és helyzeteken át.

  3. Tartósság és hosszú élettartam:

  4. Vágott Tetősátrak olyan kialakítással rendelkeznek, hogy ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, ideértve a erős szelet, esőt és intenzív napfényt.

  5. A minőségi anyag és szilárd szerkezet biztosítja, hogy a tetősátrak évekig bírják a használatot látható kopás nélkül.

  6. Univerzális felhasználás: Legyen szüksége helyre kültéri eseményhez, standra a termékei értékesítéséhez, vagy csak egy kellemes kuckóra a kertben,

  7. az acél tető alkalmazkodik az Ön igényeihez. Különböző méretekkel és falak hozzáadási lehetőségével a tető sokféle felhasználást kínál.

  8. Esztétikus megjelenés: A praktikus előnyök mellett az acél tetők esztétikai értéket adnak bármilyen térnek.

  9. Modern dizájnnal és különböző színek közül választhatva könnyen illeszkednek a környezetbe, és atmoszférát teremtenek az eseményen.

 

sátor pavilon
kerti sátor pavilon

Az acél tetők használata

Az acél tetők számos helyzetben megtalálják alkalmazásukat. A háztartások számára ideális megoldást jelentenek ünnepekhez,

grillezésekhez vagy csak védelemhez a nap ellen a kertben való pihenés közben. Az üzletek, mint például a kávézók és éttermek,

a tetők kibővítik a vendégtérterületet a teraszokon, lehetővé téve a vendégeknek, hogy kellemesen üljenek kint bármilyen időjárásban.

Az esemény szervezők számára az acél tetők nélkülözhetetlen elemeket jelentenek a kültéri események tervezése során, mint például esküvők,

céges találkozók vagy kulturális fesztiválok, ahol nem csak védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságok ellen, hanem elegáns környezetet is teremtenek a vendégek számára.

 

 

 

 
sörsátor 3x3

Eladó bódék: Kiváló kiegészítő a otthonába vagy éttermébe.

A mai világban, ahol az üzleti siker szempontjából döntő fontosságú a környezet minősége és a vásárlók kényelme,

az eladó bódé kiváló befektetésnek tűnik. Nem számít, hogy keres egy megfelelő módot

teraszának kibővítésére, vagy stílusos és praktikus elemet szeretne hozzáadni kültéri környezetéhez,

az eladó bódé rugalmas és vonzó megoldás.

Miért érdemes befektetni eladó bódéba?

 

Kerti sátor
Pavilon sátor

Esztétikai hozzáadott érték: Praktikus felhasználásukon túl az eladó bódék esztétikai értéket adnak bármely kertnek vagy terasznak.

A különböző elérhető tervezések és színek segítségével választhat olyan bódét, amely tökéletesen kiegészíti meglévő kültéri környezetét, és vonzó vizuális elemet hoz létre.

Mobiliség és rugalmasság: Szemben a tartós szerkezetekkel, az eladó bódét könnyen áthelyezheti szükség szerint.

Ez a mobiliség lehetővé teszi a tér használatának alkalmazkodását az aktuális igényekhez, legyen szó akár kisebb családi ünnepségekről, akár nagy társasági eseményekről.

Egyszerű telepítés: Sok modern eladó bódé úgy van kialakítva, hogy telepítése és leszerelése minél egyszerűbb legyen, lehetővé téve a terület gyors és hatékony kihasználását szakemberek segítsége nélkül.

 

 

 

Fel
összesen 14 termék
Vissza a boltba