Kerti sátrak

3x3 Körgazdasági pavilonok: Kitartás és elegancia kombinációja

A jelenlegi időkben, amikor sokan próbálják kertjüket és kültéri területeiket nyugalmas pihenőhelyekké és szórakozási központokká alakítani, a sátrak sok háztartásban elengedhetetlen részévé válnak.

3x3 Körgazdasági pavilonok az ideális egyensúlyt jelentik a tér és a kényelem között, tökéletes helyet biztosítva a családdal és barátokkal való pihenésre vagy szórakozásra.

Ez a sátor kivételes a konstrukciójával és az anyagával, amelyek nemcsak esztétikailag kellemesek,

de rendkívül ellenállóak különböző időjárási körülmények között is. Készült egy nagyon sűrű poliészter szál szövetből (60%) és PVC bevonattal (40%), a ponyva súlya 330g/m2, ami kiemelkedő ellenállást és tartósságot biztosít ennek a sátrnak.

 

 

sátrak pavilonok
piaci sátor 2x2

 

A sátor szerkezete epoxi-poliészter porfestéssel van kezelve, amely magas védelmet nyújt a korrózió ellen, és egyúttal elegáns megjelenést ad az egész konstrukciónak.

A sátor tetőjének szabályozása 4 magassági szintet kínál - 175, 185, 195 és 205 cm -, ami könnyű alkalmazkodást tesz lehetővé a sátor felhasználóinak igényeihez és bármilyen esemény jellegéhez.

Ami a praktikusságot illeti, a sátor egyszerű kezelésre van tervezve. A sátor összecsukott mérete 155x25x25 cm, és tömege 28 kg,

ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Ezek a tulajdonságok különösen hasznosak azok számára, akik a kültéri területeikhez megfelelő megoldás kiválasztásakor a rugalmasságot és a mobilitást keresik.

 

 

Vissza a boltba