sörsátrak

Árusító bódék: Egyedi eszköz a vállalkozók számára. Az árusító bódék ma már elengedhetetlen részét képezik sok eseménynek,

vásároknak és kiállításoknak. Gyakorlati rugalmasságuk bizonyítja, hogy elengedhetetlen eszköz a különböző iparágak vállalkozói számára. Az utcai gyorséttermektől kezdve az ajándéktárgyak,

ékszerek, ruházat vagy könyvek értékesítéséig - az árusító bódé ideális környezetet biztosít mindenki számára, aki termékeit széles közönség előtt kívánja bemutatni és értékesíteni.

Anyag és előnyei

Az árusító bódék minőségét és hosszú élettartamát befolyásoló kulcsfontosságú tényezők egyike az, hogy milyen anyagból készülnek.

Bódéink nagyon sűrű poliészter szálból (60%) és PVC bevonatból (40%) készülnek, a ponyva súlya 330g/m2. Ez az anyag sokkal erősebb, mint sok nehezebb ponyva,

amelyek 25% szövetből és 75% PVC bevonatból készülnek. Fontos tényező, hogy anyagunk hosszabb élettartammal rendelkezik a PVC bevonathoz képest, így biztosítva, hogy az árusító bódéja hosszabb ideig bírja a nehéz körülményeket.

Az ilyen minőségi anyagokból készült árusító bódé kiváló védelmet nyújt a napfény, az eső és a szél ellen, ezért megbízható partner a vállalkozásában, függetlenül az időjárástól.

 

pavilon oldalfal
pavilon sátor árak

Robusztusság és könnyedség

Az egyik fő előnye az állítható sátraknak azok robosztus, mégis könnyű szerkezete. 20 és 47 kg közötti súlyukkal ezek a sátrak kellően ellenállóak,

hogy ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, ugyanakkor elég könnyűek ahhoz, hogy egy ember könnyedén szállíthassa és telepíthesse azokat.

Ez a robosztusság és könnyedség kombináció ideális megoldást jelent különféle eseményekhez, ideiglenes kiállítási standoktól rendszeres kültéri eseményekig.

Az állítható sátrak sokoldalúsága és gyakorlati használhatósága miatt gyakran keresett termékek.

 

 

 

 

Vissza a boltba