kerti sátor

Bármilyen esemény vagy ünnepség szervezésekor fontos megfelelő hangulatot teremteni, és az ünnepség helyszíne az egyik kulcsfontosságú tényező.

Jelenleg számos innovatív megoldás létezik a piacon, és az egyik legjobb a Party sátrak.

Bármely esemény feldobásához az event sátrak az egyik legújabb trend, amelyek gyorsan népszerűvé válnak mint minden ünnepség nélkülözhetetlen kiegészítője.

Ezek az új event sátrak nemcsak vonzó dizájnnal rendelkeznek, hanem praktikusságukkal és könnyű kezelhetőségükkel is kiemelkednek.

Kiváló rugalmasságuknak köszönhetően gyorsan és könnyen telepíthetők szinte bárhol, nagy erőfeszítés vagy sok ember nélkül.

összecsukható sátor 3x6
összecsukható sátor 3x3

Különösen figyelemre méltóak az event sátrak méretei. Kompakt csomagolásban vannak, méretekkel 155x25x25 cm-től 155x45x25 cm-ig és súlyokkal 20 kg-tól 47 kg-ig. Ez azt jelenti, hogy könnyen hordozhatók és könnyű őket bármilyen esemény helyszínére szállítani.

De még ennél is fantasztikusabb az, hogy ezeknek a sátraknak az összeszerelési és szétszerelési ideje egy személy által is megoldható.

Csak 40 másodperc alatt felállítható a sátor, ami hihetetlenül hatékony és időt takarít meg az esemény szervezőinek.

Bár úgy tűnhet, hogy ez a gyors felállítás a minőség rovására mehetne, épp ellenkezőleg, ezek a sátrak minőségi anyagokból készülnek és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak.

A sátor mérete 195x195 cm (3,8 m²) elegendő helyet biztosít nagyobb csoportoknak, így kényelmes és kényelmes rendezvényeket lehet szervezni korlátozás nélkül.

Univerzális tervezésük lehetővé teszi a belső tér könnyű alkalmazkodását az esemény igényeihez.

Az event sátrak forradalmi hozzájárulást jelentenek az események és ünnepségek szervezéséhez.

A könnyű kezelhetőség, a kompakt méretek és a gyors felállítás nélkülözhetetlenné teszi őket bármilyen eseményen.

Segítségükkel a szervezők kellemes és vonzó környezetet teremthetnek, ahol vendégeik emlékezetes pill

Vissza a boltba