rendezvény sátor

Kültéri ünnepi pavilonok: Kulcsfontosságú elemek változatos társadalmi eseményekhez, beleértve az ünnepeket, koncerteket, kulturális eseményeket és vásárokat.

Menedéket nyújtanak és hozzájárulnak a vendégek és résztvevők kényelméhez számos helyzeten.

Strapabíró anyagokból készülnek, beleértve a 60% -os sűrűségű poliésztert és a 40% -os PVC felületet, a 330g/m2 tömeggel, biztosítva hosszú távú használatukat és ellenállóságukat.

Minden kültéri esemény alapvető kiegészítője a pavilon, amely biztosítja a kellemes helyet a pihenéshez és szórakozáshoz különféle ünnepek és fesztiválok alatt.

Vásárokon standokként vagy kiállítási helyként szolgálnak különféle termékek és szolgáltatások számára, segítségükkel könnyen alkalmazkodhatnak az események és a látogatók igényeihez és jellegéhez.

 

 

 

rendezvénysátor árak
összecsukható pavilon sátor 6x3

 

Ezeknek a pavilonoknak a jelentős előnye az könnyű hordozhatóságuk és a változatos méretek elérhetősége. Súlyuk 20 és 47 kg között mozog, ami megkönnyíti a kezelésüket és elhelyezésüket a helyszínen.

3,8 m²-től 16,5 m²-ig terjedő területük elegendő helyet kínál kisebb családi találkozókhoz vagy nagyobb társadalmi eseményekhez.

Ezeknek a szerkezeteknek a kiváló előnye az egyszerű és gyors összeszerelési folyamatuk, amely lehetővé teszi az építésüket vagy szétszerelésüket néhány pillanat alatt, ami különösen előnyös nagy események tervezésekor.

A gyors beállítás rugalmasságot biztosít az azonnali alkalmazkodáshoz bármilyen körülményekhez vagy váratlan helyzetekhez.

 

Az egyszerű összeszerelés ugyanolyan fontos a sikeres események szervezésekor. A könnyű tervezésnek és anyagoknak köszönhetően a pavilonokat gyorsan fel lehet állítani, ezáltal időt és erőforrásokat takarítva meg, amelyeket más események szervezésére és fejlesztésére lehet fordítani.

Azoknak az esemény szervezőinek, akik hatékony és gyors megoldást keresnek eseményeikhez, a pavilonok ideális lehetőséget kínálnak. Nemcsak gyors és hatékony szervezést tesznek lehetővé, hanem esztétikailag vonzó környezetet is biztosítanak, amely hozzájárul az résztvevők általános élményéhez.

A rendelkezésre álló különböző méretek és stílusok

Vissza a boltba